header fullhousewoonkamer fullhouse2boeddhawoonkamer urmond
06 37 32 19 57

Werkwijze en tarieven

De styliste van wooning verkoopstyling komt bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek wordt samen met u door de woning gelopen om te kijken wat u zelf eventueel al kunt doen om de presentatie van uw woning te verbeteren. Ook bespreken we welk pakket het beste past bij uw woning en uw budget. Daarna zal een vervolg afspraak gemaakt worden voor de re-styling.

Wooning verkoopstyling biedt de volgende pakketten aan:

 

Basis Pakket    €750,- 

Bij dit pakket wordt samen met u, de hele woning verkoopklaar gemaakt ongeacht het aantal kamers. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen meubels en accessoires.

U ontvangt een basis accessoirepakket t.w.v. €250,- en 5 stevige verhuisdozen.

Na de re-styling worden er foto's gemaakt. Deze worden aangeleverd op cd-rom en zijn direct te gebruiken (door uw makelaar) voor de verkoopbrochure en op internet. Ook laat de verkoopstyliste een lijst achter met tips en trucs die bruikbaar zijn bij een bezichtiging of open huis.
De re-styling zal ongeveer 1 - 1,5 dag duren, afhankelijk van uw woning.

 

Luxe Pakket    €1250,- 

Bij dit pakket wordt uw hele woning door de styliste verkoopklaar gemaakt ongeacht het aantal kamers. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen meubels en accessoires.

U ontvangt een luxe accessoirepakket t.w.v. €500,- en 10 stevige verhuisdozen. 

Na de re-styling worden er foto's gemaakt. Deze worden aangeleverd op cd-rom en zijn direct te gebruiken (door uw makelaar) voor de verkoopbrochure en op internet. Ook laat de verkoopstyliste een lijst achter met tips en trucs die bruikbaar zijn bij een bezichtiging of open huis.
De styliste is met de re-styling ongeveer 1,5 - 2 dagen bezig, afhankelijk van uw woning.

 

Soms heeft een woning nét wat meer nodig aan accessoires om op te vallen tussen het grote aanbod. Hiervoor wordt dan een offerte gemaakt. Wij streven ernaar om met een zo klein mogelijk budget het grote verschil te maken.

Investeren in verkoopstyling is altijd goedkoper dan zakken met de verkoopprijs. 

 

Overige diensten

Losse diensten worden ook aangeboden. Denk aan een wandje schilderen, vloeren leggen, netjes maken van de tuin, opruimen, grote schoonmaak, enz. Hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt.

 

Profiteer nu van 20% korting!

Vraag gratis de flyer aan op de contact pagina.

 

stapel flyers.jpg


Wooning Verkoopstyling

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan direct 06 37 32 19 57 of stuur een email.

Contact opnemen