header fullhousewoonkamer fullhouse2boeddhawoonkamer urmond
06 37 32 19 57

Over Wooning Verkoopstyling

Even voorstellen

Mijn naam is Ingrid Tijssen. Ik ben gecertificeerd verkoopstyliste en aangesloten bij CNVV, landelijk netwerk voor verkoopstylisten van House of KIKI.

Mijn kennis over styling en interieurs komt niet uit de lucht vallen. Al vroeg wist ik dat ik een creatief beroep wilde gaan uitoefenen. Ik ben begonnen met een opleiding mode en kleding en daarna studeerde ik reclame- en presentatievormgeving aan het Sint Lucas in Boxtel.

Vanaf 2002 ben ik de arbeidsmarkt gaan verkennen. Ik heb onder andere gewerkt als styliste en etaleuse. Door jarenlange ervaring heb ik veel geleerd over het creëren van sfeer en stijl in presentaties.

Toch lag mijn hart al die tijd bij interieurstyling. In 2010 ben ik mij gaan bekwamen in binnenhuisarchitectuur waarin ik mijn creativiteit tot uiting kan brengen.

Mijn doel is om met mijn enthousiasme, perfectionisme en oog voor detail, interieurs te creëren die aansluiten bij de wensen van mijn klanten.

 

House of KIKI

House of KIKI ® sinds 2007 marktleider op het gebied van verkoopstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie'. Het opleidingscentrum in verkoopstyling is door de NVM en het UWV erkend.

 

images (2).jpg

 

Uit onderzoek van House of KIKI (juli 2009 en april 2012) is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een House of KIKI verkoopstylist, aantoonbaar sneller verkocht worden! Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht na restyling door een House of KIKI verkoopstylist. Vandaar de samenwerking met enkele honderden makelaarspartijen, verhuurmakelaars, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen.


Wooning Verkoopstyling

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan direct 06 37 32 19 57 of stuur een email.

Contact opnemen